2010-09-13

Mindenféle

az elmúlt másfél hétből:

Ádám elkezdte az iskolát, és egyenlőre tetszik is neki. A nap végén mindig kapnak egy kis nyomdás figurát, attól függően ki hogy viselkedett. Többségében tündérünk van, de becsúszott egy Pumukli is:-) A második napon elültették az óvodában megismert kis barátja mellől, mert folyamatosan csacsogtak. Azóta lányok mellett ül:-)
A tornából már van piros pontja, és több napocskát is kapott.

A múlt héten itthon voltam szabin, és fejben elterveztem mi mindent fogok csinálni. Kb. 20%-ban teljesítettem:-(
Már nagyon régen nem kötöttem, de most annyi szépséget láttam, hogy újra belekezdtem. Rendeltem a Barkától fonalat, és elkezdtem kötni a Vénusz stólát. Megkérdeztem magamtól(mint Bob mester): megy ez nekem? Hát, persze, hogy megy. Na, ja. A kezem néha úgy fájt, hogy remegett.  Mert hát ugye, Lupusszal, és szteroiddal lehet élni(kell is), csak néha kicsit kellemetlen:-(( De én nem szoktam feladni,ha valamit elhatározok! Így aztán a háromnegyed része megvan.


Elkezdtem varrni egy takarót, mert az új ülőgarnitúra megérdemel egyet:-) Voltak csíkjaim felvágva, gondoltam felhasználom, hogy ne legyen olyan sok darabka. 
Mindenképpen meleg színeket szerettem volna, és egy kis vidámságot. Jó kis turmix lesz.Hétvégén bográcsolás, szülinap, névnapok. Pukkadásig evés tortából:-)
3 megjegyzés:

bucilla írta...

Hűű Ibcsykém, nagyon szép lesz a Vénuszod! A takaró is ígéretes;)

Ibcsy írta...

Köszönöm szépen:-) Jelenleg ha hűvös az idő, a Te kendőd hordom és imádom:-D!!

helen írta...

Az a takaró nagyon szemet gyönyörködtető ám!