2008-05-29

Gyöngyfűzés




Már régóta nézem a gyöngyfűzős oldalakat, és csodálom milyen szépeket készítenek.Amikor vissza-vissza térő vendég vagyok egy kreatív blogon, nálam azt jelenti, hogy előbb-utóbb muszáj kipróbálnom. Így történt ez a gyöngyfűzéssel is. Estefelé mire hazaértem már nem volt olyan őrült meleg. Kiültem az udvarra a kis hozzávalóimmal, és ezt sütöttem ki belőle. Továbbra is tetszik a gyöngyfűzés, lesz még folytatása.

És van még egy pár kreatív tecnhika, amit nem próbáltam még, de már nézelődöm:-)




6 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Nagyon csinos, csak így tovább! Innentől már csak erre fűzöl, arra kanyarintasz és mindent meg tudsz fűzni:))

Ibcsy írta...

Köszi! Örülök, hogy tetszik, de ez a lánc egy nagyon egyszerű volt. Olyanokat fűznek a "nagyok", hogy csak ámulok. De azért majd gyakorolom:-))

beszand írta...

Szép, izléses lánc lett! Szeretem ezeket a kékes-lilás színeket. Gondolkozóm milyen kiegészítőt kap a ruhatárad. Táska meg van, lánc meg van. Naggggyon ügyes vagy!

Naomi írta...

Sziaaaaa!

Nagyon ügyes vagy a gyöngyfűzés terén is...!!! Olyan finom, elegáns, de mégis bárhova hordható szépséget fűztél! Nagyon tetszik!!!

Csak így tovább, ezekkel az új technikákkal!!! :D

Ibcsy írta...

Köszi lányok, aranyosak vagytok. De ez tényleg egy egyszerű lánc volt.
Kedves Andi!
Már kész a kövi lánc+karlánc. És készül az új táska.

Edige írta...

Nekem is tetszik és nagyon dícséretes, hogy belevágtál... Én még csak a gyönyörködésig jutottam ezen a téren. Tessék majd az új szépséget is megmutatni ám!