2012-07-25

Újabb kísérletek...


szappanra. Ildikónál láttam a krémtúrós kámea formát. Nagyon megtetszett. Mindenképpen ki szerettem volna próbálni. De nálunk nem nagyon fogy a krémtúró, így csak sima túrós doboz volt. Én körömvirágos szappant öntöttem bele, az aljára tettem egy teljes körömvirágot is. A szára belesüllyedt, de a virág így is szépen megmaradt. Természetesen ezek a szappanok is kecsketejjel készültek. És körömvirág macerátummal, és jojóba olajjal, és mézzel...



 Ezek a szappanok Ádám kérésére kerültek ebbe a formába. Tudom még messze van a karácsony, de ő már várja:-) Kire ütött ez a gyerek?




A másik szappan Apa kérésére készült. Avokádó olaj van benne a sf.-nak. Spirulina alul, rózsaszín agyag felül.






3 megjegyzés:

Ildikó írta...

Ibcsy, nagyon ügyesen fejlesztetted tovább a krémtúrós ötletet, és szép a körömvirág a szappanban.:) Az avokádó olajos spirulinás rózsaszín agyagos is csodaszép,olyan, mint egy érdekes féldrágakő, nagyon jól párosítottad a két színt. Persze hab a tortán, hogy nem csak szép, hanem nagyon jók is ezek a szappanok... :)

Ibcsy írta...

Köszönöm szépen, de az ötlet érdeme mindenképpen a Tiéd! Az avokádós eredetileg a férjemnek készült, most már viszont az én kedvencem is:-)És természetesen ezek a szappanok nekem már nélkülözhetetlenek!

Kata írta...

Nagyon guszta mindegyik ♥