2009-05-20

Helyzetjelentés és egy kis varrás


Ádi az ovis csoporttal, ment ma az Állatkertbe. Volt neki egy hátizsákja, amit régen varrtam, de az már "dedós". Mivel imádják egymást a kutyinkkal, most mindenben olyan kell. Hétvégén festés volt nálunk, így csak vasárnap tudtam neki kezdeni. Izgultam kész lesz-e, de estére meglett. Szerencsére a nagyfiú is megvolt vele elégedve:-)


Mágnes kapoccsal záródik, és össze lehet húzni a belsejét. Itt már menetkészen:


Van nekem egy kedves Uram. Talán az utóbbi hetek lelkiállapot hatására, talán csak úgy gondolta, itt az ideje, de meglepett egy új társsal:-) Még ismerkedünk. Úgy érzem barátok leszünk..


Megérkezett a tavaszi ajándékom,Krisztinától.

Köszönöm.



Összegezve: a betegséggel próbálok együtt élni, minnél kevesebbet foglalkozni. A lelkiállapotom nagyon sokat javult. Ehhez hozzájárult, hogy az egész lakást kifestjük. Hihetetlen, hogy a színek milyen hatással vannak az emberre. Próbáltam minden helységbe meleg színeket válogatni. Majd ha fényképezhető állapotban van, mutizom.

Nagyon boldog vagyok az új varrógéppel:-) És próbálok időmhöz mérten varrni. Innen üzenem akinek tartozom, hamarosan elkészülgetek.

Végül, de egyáltalában nem utolsónak, sőt!! Rengeteg életerőt ad a fiam! Szerepelt ma színpadon, a zeneovival. És én elsírtam magam. Jó pár éve azt gondoltam, sosem élem át az anyaságot, és most könnyeztem a büszkeségtől. 

9 megjegyzés:

leda írta...

De jó hallani rólad! Örülök, hogy minden jól alakul! Gratulálok az új gépedhez! Nekem is ilyen van! Nagyon szeretem. Nem bántam meg, hogy megvettem, sőt még így fél év elteltével is ezt a típust választanám! Sok-sok kellemes órát kívánok nektek együtt! :)

KicsiKató írta...

Ibcsy, ez a kutyus csúúúúcs, nem csodálom, hogy a kislegény büszke rá... Az új társadhoz nagyon sok ihletet és varrnivalót kívánok, neked pedig megelégedett napokat!!!:)

Mamis írta...

Nagyon jó lett a hátizsák!A kisfiad pedig büszke lehet rád!Az új gépedhez gratulálok!Alkoss vele nagyon szép dolgokat!A betegségedhez csak annyit, hogy próbálj meg elhatárolódni tőle!Mély levegő és átlépni!Hidd el, ha ez sikerül,úgy a közérzeted mint az eredményeid is jobbak lesznek!(Persze tudom idő kell hozzá!)És azt is elhiheted, hogy tapasztalatból beszélek!!!

Barbi írta...

Olyan jó volt olvasni ezt a bejegyzést, főleg az utolsó soraid!!!! :))
A hátizsák tündéri lett, a kicsi fiad gyönyörű, nem csoda, hogy mindent elfeledtet, ami rossz és enyhíti testi-lelki fájdalmad! És a gép! Fantasztikus kis férjecskéd van! Minél előbb ismerkedj meg a szerkentyűvel és alkoss! :)

helen írta...

Örülök, hogy jobban érzed magad! Az új társhoz pedig sok sikert és tapasztalatot ;)

mmama írta...

Nagyon aranyos a hátizsák.

Az ilyen " Urat " pedig tessék megbecsülni:))

Ibcsy írta...

Kedves lányok! Köszönöm szépen mindenkinek. A gépemre még sajnos nem sok időm volt, főleg hogy kint ilyen gyönyörű idő van. De próbálgatjuk egymást:-)
Köszi Mamis, tudom neked sem könnyű.Megpróbálom megfogadni a tanácsokat. Sajnos nem megy könnyen:-(
Az Uram lassan 20 éve imádom. Nem véletlen:-D

Miaanya írta...

Nagyon szupi lett a táska!
A géphez gratulálok, sok időt hozzá;)
A gyermek a legnagyobb kincs! Elcsépelt mondat, de nagyon igaz:)
Remélem gyakrabban láthatunk és sok erőt kívánok:))

baboo írta...

nem csodálom, hogy a kutyus ekkora sláger, imádnivaló!egészen megváltoztatja a mindennapokat egy ilyen kis lény a háznál! és a táska nagyon élethűre sikeredett hozzá, méltó a kutyushoz! :)

az új géped csodás, a férjed pedig nagyon irigylésre méltó!
jó munkát hozzá!