2008-02-23

Szülinap



Csütörtökön volt a szülinapom. Sokadik.Elhatároztam, hogy ezen a napon most csak magamat kényeztetem. Kozmetikushoz, fodrászhoz mentem, és varrtam. És persze elmentem Anyukámhoz. Sajnos nem sűrűn vannak ilyen napjaim.

Még a múlt héten találtam erre a kis "teacups bag"-re, és egyből bele szerettem.


















4 megjegyzés:

Naomi írta...

Szia Ibcsy! Bocsi, hogy eddig nem írtam Neked, de most már másképp lesz! Gyönyörűségeket találtam Nálad! Csodaszép a tavaszi versed, a sárkányos jelmez is gyönyörű lett! Ezek a teáscsészék pedig egyszerűen...nem találok szavakat! Ha nagyon szépen megkérlek átküldenéd nekem a szabásmintát! Millió puszi érte, és persze engedd meg, hogy utólag is, de annál nagyobb szeretettel kívánjak Neked nagyon boldog születésnapot!!!
Köszi: Noémi

Ibcsy írta...

Köszike! Semmi gond, azért én olvaslak téged:-) Természetesen elküldöm a mintát.

beszand írta...

Szeretnék én is boldog szülinapot kívánni Neked. Nagyon helyes, hogy kicsit magaddal foglalkoztál, ha valaki már Anya általában elfelejti magát. Inkább a gyerek, gondolom Te is így vagy ezzel. A teás készleted szupi. Nagyon ötletes, vidám.

Ibcsy írta...

Köszönöm szépen. Igen én is inkább a gyerek, mint én. És azt hiszem rám is fért egy kis "tatarozás". A teás csészékre már több jelentkező is van:-)