2008-10-27

7+2 dolog, amit tudni lehet rólam



Megpróbálom ismét megírni:-)

Szóval engem is kipécéztek. Akik ezt a jó kis merényletet elkövették: Mmama, Foltosvirág, Beszand

Szabályok:

1. linkeld be a blogodba azt aki kipécézett

2. ossz meg magadról hét dolgot, akár különleges, akár hétköznapi

3. pécézz ki 7 embert, nevezd meg őket és linkeld be a blogodba

4. egy hozzászólásban értesítsd őket a blogjukban, hogy ki lettek pécézve.

Hát akkor lássuk:

  • A Duna mellett lakom, és egyre jobban szeretem. Imádok a parton sétálni, és imádom a csöndet.
  • Életem legnagyobb ajándékának a kisfiamat tartom. Nagyon sokáig vártunk rá. Tizenkét éves házasok voltunk, mikor számunkra teljes csodaként, természetes úton megfogant. Szerettem volna legalább három gyereket, de azt hiszem ez már nekem nem adódik meg. Elfogadtam a sorsom, és próbálom megbecsülni, ami jutott.
  • Autoimmun betegségem van. Mára megtanultam vele együtt élni. Néha nem könnyű. De azt hiszem elég erős vagyok, épp ezért jól érzem magam a bőrömben.
  • Mindig kreatívkodtam valamit. Kislány koromban sokat rajzoltam, kötöttem, stb... Mára a rajzolás eléggé elmaradt, a kötéshez pedig nincs már úgy türelmem.
  • Jelenleg a folt varrást szeretem a legjobban, de csélcsap vagyok. Szeretem magam többféle dologban kipróbálni. És még annyi minden van, amit még soha nem csináltam, de nagyon érdekel: nemezelés, fazekasság, stb..
  • A férjemmel nagyon fiatalon ismerkedtem meg. Nem lettünk rögtön szerelmesek. De amikor eljött a pillanat, fél év múlva már házasok voltunk. Ennek már tizenhat éve. Remélem még sok közös évet élünk meg együtt.
  • Kedvencem a 18. század. Talán véletlen, vagy nem, de a XVIII. utcában lakom. Szívesen éltem volna abban a korban. Imádom Jane Austent. Ha rossz kedvem van, mindig őt olvasom.
  • +1 Halak jegyben születtem, Rák asszcedenssel. Született romantikus, idealista vagyok.
  • +2 “Inkább csalódok, ha kell, naponta százszor is, minthogy állandóan bizalmatlan legyek mindenkivel, és az életet pokolnak tartsam, amelyben szörnyetegek élnek… Szeretek élni! És inkább legyen az életem örömteli, néha csalódással, mint elejétől végig boldogtalan, de csalódások nélkül!” (Müller Péter)
  • Utóirat: IMÁDOM A MACIKAT

Dió héjban ennyi. Elsőre nem pont ezt írtam. Valószínűleg ahányszor megírnám, mindig alakulna. Bocsánatot kérek mindenkitől, de én már nem jelölnék. Az általam látogatott blogokat, már mind kipécézték. És én örülök, hogy ennyi mindenkiről olvashattam számomra új dolgokat.

5 megjegyzés:

Barbi írta...

Örömmel olvastam a 7 pontodat! Már eddig is kedveltelek, de most még inkább a szívembe zártalak! Én is imádom a macikat, egy ideig gyűjtöttem és a két sógornőm is!

beszand írta...

Megerősítettél, hogy csak pozitívan szabad élni.Az idézet gyönyörű és megtanulandó mindannyiunknak!Köszönöm!

Ibcsy írta...

Köszönöm szépen Barbi! Nekem is van egy "pár" macim:-) A legszebbet természetesen a férjemtől kaptam, mikor terhes voltam. Németországból hozta. Olyan igazi szőrős, puha.

Ibcsy írta...

Kedves Beszand! Én köszönöm, hogy kiváncsiak voltatok rám. Szerintem igenis, csak pozítivan szabad élni!Azzal, hogy kesergünk, nem lesz jobb, csak megbetegítjük e lelkünk, és megmérgezzük a környezetünket. Mosolyogni, mosolyogni, mosolyogni!!!!!!!

Csilla írta...

Szia! Nagyon rég jártam nálad,meg ugy általában,de olyan jó volt olvasni rólad és kicsit többet is megtudni! :)Egyetértek veled! Mosolyogni,mosolyogni! Ja, és én is halak vagyok! :)